Alufælge: Moderne blikfang med stil

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
801,51 DKK pr fælg

Vores mest populære alufælge

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
fra 1134,42 DKK

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
fra 734,45 DKK

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
fra 752,62 DKK

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
fra 1074,16 DKK

Vi har den passende fælg til dig.

For at vi kan vise dig passende fælge, skal du først vælge dit køretøj

Alufælge i høj kvalitet til din bil

Vedligeholdelse og pleje af din bil og dens servicedele kan være afgørende for din sikkerhed, din pengepung og din køreoplevelse. Venter du for lang tid med at tage dig af vedligeholdelsen af din bil, kan det have konsekvenser, som kan koste mange penge. Her i kategorien finder du et bredt udvalg af alufælger, så du kan få din bil opgraderet og helt klar til de mange kilometer på landevejen. Når det kommer til sikkerhed og køreoplevelsen i din bil, er der typisk fokus på bilens dæk og fælge. Det er nemlig disse bildele, der har kontakt med vejen, og de bliver ofte hurtigere slidt. Med god pleje og vedligeholdelse i god tid vil du kunne afhjælpe fremtidige problemer, og samtidig vil du have mulighed for at forlænge din bils levetid.

Dine fordele med alufælge

Trænger dine fælge på din bil til at blive udskiftet, kan det være svært at vide, præcist, hvilken type fælge der skal til. Når det kommer til typer af fælge, findes der på nuværende tidspunkt to forskellige typer af fælge: Alufælge og Stålfælgen. Alufælge har en fordel, da materialet er lettere og mere medgørligt. Dæk med alufælge er velegnet til den varmere sæson, da de bedre kan modstå varmen og soleksponeringen. Derfor bruges denne type af fælge typisk til sommerdæk. Det er dog også muligt for dig at få alufælge til vinterdæk. Alufælge er lavet af aluminium, hvilket gør fælgene mere slidstærke og modstandsdygtige. Disse fælge er derfor det foretrukne valg, når man skal have nye dæk.

Det hele på én gang

Går du allerede nu og overvejer tanken om at skifte ikke kun fælge men også dæk, kan det mere end betale sig at gøre det på én gang. Med kompletdæk vil du på en og samme tid kunne få udskiftet dine dæk og fælge. Det gør, at din bil vil være mere skridsikker, køreoplevelsen vil føles bedre, og sikkerheden vil være betydelig højere. Da der findes mange forskellige bilmærker og modeller, kan det være en udfordring at vide, hvilket mærke eller model der passer til netop din bil. Derfor har faelge24.dk gjort det nemt for dig via en hjemmeside, hvor alt, du behøver at vide, er din bils mærke og model. Herefter vil du blive præsenteret for et stort udvalg af vores varer, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget til din bil. Hvis du derimod ved helt præcis hvilken type af fælge eller dæk, du ønsker, kan du også søge direkte efter den ønskede type.

Lettere levering

Faelge24.dk leverer dine varer lige til dit dørtrin, hvor end du måtte befinde dig i landet. Det gør hele processen fra indkøb til bestilling og levering let og overskuelig for dig som kunde. Hos os er du garanteret en god handel, hvor du vil kunne få kvalitetsvarer til faste lave priser. Du har flere leveringsmuligheder, når det kommer til afsendelse af din bestilling. Du vil kunne vælge at få leveret dine nye alufælge til din hoveddør, eller du vil kunne få dem leveret til det værksted, hvor de skal monteres. Hos faelge24.dk gør vi alt for, at du skal være tilfreds med dit køb, og at monteringen kan ske så hurtigt som muligt. Det gør, at du inden for kort tid vil kunne nyde dine nye fælge eller dæk, alt efter hvad du har bestilt. Vores mange leveringsmuligheder gør, at du selv slipper for at skulle fragte dine varer hen til dit værksted, hvor du både vil kunne spare tid og penge.

God service hele vejen gennem dit køb

Der er mange fordele ved alufælge, hvilket gør den værd at undersøge nærmere. Har du svært ved at finde den rette forhandler, som har et stort sortiment til faste lave priser, så behøver du ikke lede længere. Hos faelge24.dk vil du kunne finde et fast udbud af varer i høj kvalitet til din bil. Vi tilbyder et stort sortiment af reservedele til lave priser. Vi prioritere kundeservice højt, hvorfor det er kunden, der har det sidste ord. Derfor betyder det meget for os, at du får den bedst mulige oplevelse, når du handler hos os. Vi tilbyder returret op til en måned efter købet, samt flere leveringsmuligheder når du har bestilt dine varer hos faelge24.dk. Det er derfor bare om at komme i gang med at bestille dine nye fælge på hjemmesiden allerede i dag, så du hurtigst muligt kan tage dem i brug.

AT | BE-FR | BE-NL | CH-DE | CH-FR | DE | DK | ES | FI | FR | IE | IS | IT | NL | NO | PL | PT | SE | UK

faelge24.dk, et tilbud fra Delticom AG