Dæksøgning
Bredde
Højde
Diameter
Find hjul

Dagens specialtilbud

Goodride SW608 205/55 R16 91H
877 kr

Super let bestilling

Icons-a

Vælg størrelse

Icons-b

Find den bedste pris

Icons-c

BestilHer finder du dine næste helårsdæk

Helårsdækket er for dem, som ikke ønsker at skifte mellem sommer- og vinterdæk. Således kan dine helårsdæk køre både om sommeren og om vinteren på saltede og ryddede veje. Helårsdækkene dækker altså mange bilisters behov og er derfor også et populær valg, når der skal vælges dæk. Her på siden finder du den letteste vej til dine nye helårsdæk. Dog skal du være opmærksom på, at helårsdæk ikke nødvendigvis er optimale i al slags kørsel. Dækkene er ikke egnet til ekstremerne, men for den almindelige bilist opfylder de dagligdagens behov.

Nemt at finde nye helårsdæk

Med vores dæksøgning indtaster du blot dimensionerne på dine dæk, og du får således adgang til vores store sortiment. Herfra vælger du blot det ønskede valg af helårsdæk, som passer til dine behov. Blandt andet forhandler vi større brands som Firestone, Hankook og Falken, men også større lavprismærker såsom eksempelvis Debica, der produceres af Goodyear. Når resultaterne dukker op, vil du hurtigt være i stand til at danne dig et overblik over, i hvor høj grad diverse dæktyper lever op til dine behov. Det er altså nemt for dig at finde de ønskede dæk.

Vi giver dig overblikket – du vælger helårsdækkene

I vores sortiment har vi både gode priser og høj kvalitet. Vi har de største dækproducenter som leverandører, og vi sælger deres bedste dæk. Men vi har også solide lavprisdæk, som dog på trods af prisen stadig leverer varen. Således vil du under hver enkel type dæk i vores udvalg hurtigt og nemt kunne danne dig et overblik over, hvorvidt de valgte dæk opfylder dine ønsker. Med en beskrivelse af dækket, en samling af testresultater samt en oversigt over EU’s dækmarkering og effektivitetsklasse. Vi giver dig altså de bedste vilkår til at udvælge netop de rette helårsdæk til dine behov. Vores super lette bestilling gør det i øvrigt nemt for alle vores kunder at anskaffe sig et nyt sæt dæk til deres bil, og du går fra valg af størrelse på dækkene til valg af selve dæk til din bestilling nemt og hurtigt. Det bliver ganske enkelt ikke lettere. Desuden vil du også finde Dagens Specialtilbud på et sæt dæk, som er på tilbud netop i dag.

Vi leverer nemt og hurtigt dine helårsdæk

Når du bestiller helårsdæk hos faelge24.dk, kan du forvente en nem og bekvem oplevelse. Fra du søger i vores udvalg af dæk, og til du er klar til at bestille, vil du næppe opleve nogle problemer. Fra du bestiller og til dine dæk ankommer skal du heller ikke forvente at vente i lang tid. Vi bestræber os nemlig efter at give dig, som kunde, en nem og gnidningsfri oplevelse, og dette indebærer også hurtig levering. Derfor beløber vores gennemsnitlige leveringstid sig også blot på indenfor 5 arbejdsdage. Med andre ord går det altså ikke lang tid fra du bestiller, til du har modtaget dine dæk. Ønsker du desuden at få leveret til én af vores monteringspartnere i landet, så tjekker du blot dette af ved bestilling. Ved valg af monteringspartner bliver dine dæk således leveret hertil, og her vil dækkene blive påmonteret. Det bliver ikke lettere.