Dæksøgning
Bredde
Højde
Diameter
Find hjul

Super let bestilling

Icons-a

Vælg størrelse

Icons-b

Find den bedste pris

Icons-c

BestilFind solide vinterdæk her

På denne side finder du et stort udvalg af vinterdæk til bilen. Vejret i Danmark er meget varierende, og særligt i efteråret og om vinteren kan vejene blive meget glatte. Da de fleste benytter bilen både forår, sommer, efterår og vinter, er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan vejret har betydning for valg af dæktype.

Der er stor forskel på sommer- og vinterdæk

Der findes forskellige typer af dæk, der er udviklet til de forskellige vejr- og vejforhold, der opstår i løbet af året. Der findes både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Sommerdæk er udviklet med henblik på at skabe den bedste køreoplevelse i sommerhalvåret, hvorimod vinterdæk bør tages i brug, når vejene bliver glatte og usikre. Forskellen på vinterdæk og sommerdæk er, at vinterdæk har et andet mønster i dækket. Det særlige mønster i vinterdæk gør, at bilen har bedre kontakt med underlaget. Derudover medvirker det særlige mønster i dækket til at aflede vandet på vejene. Dette mindsker bilens risiko for at glide af kørebanen, når kørebanen er våd og glat.

Hav dine vinterdæk klar til sne og slud

Vinterdæk bruges, som navnet indikerer, i vinterhalvåret. Løse blade, regn, sne og slud er alle faktorer, der gør det usikkert at færdes på vejene. Både i byen, på landevejen og på motorvejen kan vejene blive glatte. Det er for sent at gøre noget, når bilen skrider. Det er derfor yderst nødvendigt, at du som bilist er opmærksom på, hvornår det er nødvendigt at skifte over til vinterdæk. Uanset årstid er det yderst vigtigt, at bilen har en god kontakt og et godt greb med det underlag, som den kører på. Dette giver en behagelig og tryg køreoplevelse.

Sikkerhed på vejene

I vinterhalvåret er det dog ikke altid, at bilen har god kontakt til underlaget. Du kan ikke gøre noget for at ændre vejret, men du kan derimod gøre noget ved sikkerheden i bilen. Vinterdæk medvirker til en bedre kontakt mellem bilen og vejen. Den gode kontakt mindsker risikoen for, at bilen skrider på glatte og våde veje. Det er derfor en nødvendighed for enhver bilist at tage de forbehold, der kræves, for at kunne føle sig tryggere på de glatte veje.

En god investering

Da forskellige vejrforhold kræver forskellige dæktyper, er det en god ide at investere i vinterdæk til din bil, hvis du har planer om at køre bil i løbet af vinterhalvåret. Hvis du i forvejen har vinterdæk til din bil, bør du tjekke, om de stadig er solide og brugbare. Det kan nemlig ikke undgås, at dine vinterdæk med tiden bliver nedslidte. Dette forringer deres kontakt og greb med vejen. Når du skal købe nye dæk, er det vigtigt at finde den helt rigtige dæktype og den rigtige model, der passer til din bil. At investere i nye dæk er en opgradering af sikkerheden, køreoplevelsen og udseendet af din bil. Derfor er det vigtigt, at både dæk og fælge passer til netop din bils stil og udtryk.

Specialister i dæk

Her hos Faelge24.dk er vi specialister i dæk og fælge. Vi udbyder et stort udvalg af dæktyper til et utal af forskellige køretøjer. Under hver eneste dæktype finder du et stort udvalg. Det store udvalg gør, at du som kunde kan finde den helt rette dæktype og den helt rette model, der passer til dine ønsker og behov. Du finder derfor et stort udvalg af solide vinterdæk af høj kvalitet.

Find dine vinterdæk her

Som kunde hos Faelge24.dk får du mange fordele. Det er nemlig både hurtigt og nemt at købe nye vinterdæk til din bil her på siden. Med vores brugervenlige webshop tager det ingen tid at finde de dæk, du søger. Når du køber dæk, kan du benytte dig af vores dæksøgning. Her indtaster du, hvilken dæktype du søger, samt hvilken bredde, højde og diameter dækket skal have. Dette er både hurtigt, nemt og overskueligt. Når du har udfyldt oplysningerne, bliver du præsenteret for dæk, der matcher dine søgekriterier.

Favorable priser

Ud over vores brugervenlige webshop er vi hos Faelge24.dk yderst prisbevidste. Vi gør derfor vores ypperste for, at du som kunde får de bedste priser på de produkter, vi tilbyder. Du vil derfor se, at de produkter, du finder på vores webshop, har yderst fordelagtige priser. Her på Faelge24.dk gør vi en indsats for at give dig den bedste oplevelse, når du handler dæk hos os. Derfor tilbyder vi ydermere hurtige leveringstider. Det betyder, at du ikke behøver vente i flere uger på at opleve køreglæden af dine nyindkøbte dæk. Se det store udvalg af vinterdæk her på Faelge24.dk og køb dine nye dæk allerede i dag.